Едно 15-годишно момче от Пазарджик спечели сърцата на много хора. Едни

...
Едно 15-годишно момче от Пазарджик спечели сърцата на много хора. Едни
Коментари Харесай

Кристиян си счупи касичката и закупи 200 спални чувала за мръзнещите в Турция СНИМКИ

Едно 15-годишно момче от Пазарджик спечели сърцата на доста хора. Едни други хора - останали на студено, без околните си, без домовете си, без нищо... надали ще схванат за Кристиян. Но ще усетят топлината, идваща тъкмо от него.

Кристиян Димитров е на 15 години. Учи в езиковата гимназия в Пазарджик. Той е единствено 8 клас, само че взима генерални решения, без да се замисли, щом е за положително и в името на това да помогне на някого с каквото може. За него описаха от " Добро сърце " Пазарджик. Ето и целия роман:

" Момчето е дало всичките си спестявания, които е имало, в името на това да помогне! Решава, че е редно да закупи спални чували, тъй като те действително са най-необходими. Чупи по този начин дълго защитаваната касичка и закупува 200 броя с всичките си спестявания. Да, вярно прочетохте, 200 броя спални чували за бедстващите и мръзнещи хора!

На такива хора като него можем единствено да се възхищаваме за добротата, която имат и носят! Браво и на неговите родители, че са го възпитали по този метод.

Всички знаем в днешно време масата от младежите какво съставляват... Можем да променим нещо в тях, само че единственият метод е до момента в който те са още млади, да обърнем съществено внимание на възпитанието и да им дадем вярната тенденция! Защото децата са отражение на родителите си.

Браво, отлично, отлично! Кристиян, гордеем се с теб и твоята постъпка! Бъди жив и здрав и знай, че скоро 200 индивида ще преспят на топло, тъкмо поради това твое решение и благородно дело, което през днешния ден извърши! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР